Drinkt u graag fris en zuiver water?

  • Fris water met Limburgs karakter
  • Kwaliteit in service en onderhoud
  • Al vanaf €1 per dag
Lees meer over Kalimba

Bel mij terug

Wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

Contact
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.

Waterkoeler van Kalimba

Al vanaf €1 per dag bij u op kantoor, op school, of thuis

Drinkt u ook graag het allerbeste water? Drinkt u uw water het liefst gekoeld, of liever verwarmd of bruisend? Met een waterkoeler van Kalimba tapt u altijd de gewenste hoeveelheid water, gewoon in uw eigen huis of op het werk. Kies daarbij voor ons kristalzuivere water met Limburgs karakter, uit onze compacte design waterkoelers met fles of voor verfrissend kraantjeswater, dat direct door uw eigen waterdispenser op de waterleiding gefilterd, gekoeld of verhit wordt. Al onze waterdispensers kunt u kopen of huren. Ook bevat ons assortiment drinkfonteinen, grootverbruik koelers en koffieapparatuur.

Zuiver water uit eigen bron

Kiest u voor Kalimba, dan kiest u voor kristalzuiver water. Het water van Kalimba komt uit de diepe mergelgronden van de Limburgse Maasvallei. Na een uniek zuiverings- en vitaliseringsproces wordt het water gebotteld in onze flessen van 18,9 of 11 liter. Dit proces zorgt ervoor dat ons water kristalzuiver is.

Waterkoeleronderhoud en -hygiëne

Om u blijvend het hoogste kwaliteitswater te garanderen, is het belangrijk dat uw waterkoeler goed onderhouden en regelmatig gereinigd/gedesinfecteerd wordt. Dit houdt in dat naast de buitenzijde, óók de binnenzijde en de leidingen van uw koeler van tijd tot tijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd moeten worden. Huurt u een Kalimba-waterkoeler? Dan weet u dat u erop kunt vertrouwen dat wij onze afspraken steeds stipt nakomen en uw waterkoeler regelmatig en met zorg onderhouden en desinfecteren. Wilt u liever een waterkoeler kopen? Sluit dan bij aankoop van een waterkoeler zeker een onderhoudscontract af om uzelf te verzekeren van het lekkerste en zuiverste water.

Wilt u weten of de waterdispensers van Kalimba ook voor u interessant zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kabuna koffie voor bedrijven

Intens genieten van een wereldse koffiesmaak

Kalimba levert de Kabuna-koffie op uw bedrijf. De koffiebonen van Kabuna komen van de beste koffieplantages ter wereld. Ze zijn met zorg en liefde geplukt en gebrand om u de lekkerste koffie van de hoogste kwaliteit te laten ervaren. Kabuna: koffie waarin u de wereld proeft!

Bent u toe aan écht lekkere koffie, Kabuna koffie?

Lees meer over Kabuna

Gratis Proefplaatsing
Water dispenser met fles Al vanaf €1 per dag! Al vanaf €1 per dag! - Meer info
Waterkoeler waterleiding Leidingwaterkoeler Iguazu Leidingwaterkoeler Iguazu - Meer info
Ook voor heerlijke koffie Verse koffiebonen Verse koffiebonen - Meer info

Grootverbruikkoelers

Cool 1 Cool 1 - Meer info