Drinkt u graag fris en zuiver water?

  • Fris water met Limburgs karakter
  • Kwaliteit in service en onderhoud
  • Al vanaf €1 per dag
Lees meer over Kalimba

Bel mij terug

Wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

Contact
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.

Water is goed voor uw gezondheid

Het houdt uw lichaam en geest gezond

Water is met voorsprong de meest gezonde drank. Uw lichaam bestaat immers voor meer dan 65% uit water. Daarom is water drinken noodzakelijk voor u. Het is de natuurlijke manier om uw lichaam te hydrateren. Water transporteert voedende stoffen door uw lichaam en zorgt voor de uitscheiding van belastende afvalstoffen. Dit proces houdt uw lichaam en geest schoon en gezond. U voelt zich beter, uw huid straalt en u bent fysiek en mentaal fit. Kalimba draagt graag een steentje bij aan uw gezondheid en welzijn door u elke dag van het beste water te voorzien.

Onze bron

Kristalhelder water uit eigen bron

Het kristalheldere water van Kalimba komt uit de diepe mergelgronden van de Maasvallei. Na een uniek zuiveringsproces wordt het water gebotteld in onze flessen van 18,9 of 11 liter. 

Hoeveel water moet ik drinken?

Drink elke dag voldoende water

Elke dag verlaat zo’n 2,5 liter vocht uw lichaam. Het is daarom belangrijk om uw vochtbalans in evenwicht te houden. Dit betekent niet dat elk mens dagelijks evenveel water moet drinken. Uw vaste voeding – vooral verse groenten en fruit - bevat namelijk ook water. Het beste is om de hele dag door kleine hoeveelheden water te drinken. In totaal komt dit neer op zo’n 8 glazen water per dag.

water voor kids

Kwaliteitswater boven alles

Kwaliteitseisen en periodiek koeleronderhoud

Kalimba vindt een product van hoge kwaliteit belangrijk. Daarom zijn onze productie- en distributieprocessen ingericht volgens de voedselveiligheidsprincipes van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Dit systeem zorgt ervoor, dat het water van Kalimba op hygiënische manier bereid, verwerkt, behandeld, verpakt en vervoerd wordt. Ons gehele bedrijf wordt bovendien elk jaar gecontroleerd d.m.v. strenge en onaangekondigde audits. Lees meer.

Wij zorgen voor de doorlopende kwaliteit van uw water, door uw waterkoeler of leidingwaterkoeler periodiek grondig te reinigen/desinfecteren.