Drinkt u graag fris en zuiver water?

  • Fris water met Limburgs karakter
  • Kwaliteit in service en onderhoud
  • Al vanaf €1 per dag
Lees meer over Kalimba

Bel mij terug

Wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

Contact
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.

Waterkoeler onderhoud en hygiëne

Zuiver en fris water komt uit een waterkoeler die goed onderhouden is en regelmatig gereinigd wordt. Dit houdt in dat naast de buitenzijde, óók de binnenzijde van uw waterkoeler regelmatig grondig gereinigd en gedesinfecteerd moet worden. Zegt u eens, hoe schoon is uw waterkoeler? 

Bekijk deze video om te zien hoe u uw waterkoeler zelf kunt onderhouden en welke specialistische desinfectie u beter overlaat aan Kalimba, de waterkoelerprofessionals.

Wilt u ook fris en zuiver drinkwater? Bel dan snel met Kalimba op het nummer +32 (0)89 71 03 71 en maak nog vandaag een afspraak om uw waterkoeler tiptop in orde te laten brengen.

Kalimba service

De medewerkers van onze servicedienst zijn echte specialisten op het gebied van water en waterkoelers. Al naar gelang uw voorkeur en de gemaakte afspraken, onderhouden zij uw waterkoeler één tot vier keer per jaar. Bij die gelegenheid worden de buitenzijde én de binnenzijde van de waterkoeler grondig gereinigd. Bij een defecte waterkoeler ontvangt u gratis een vervangkoeler voor de duur van de reparatie.

Waterkoeler met fles

Heeft u een waterkoeler met fles (flessenwaterkoeler), dan reinigen wij de buitenzijde van uw koeler en zorgen wij aan de binnenzijde van de waterkoeler voor de reiniging en de grondige desinfectering van de waterguard, het reservoir, de leidingen en de tappunten.

Waterkoeler op waterleiding

Is uw waterkoeler direct op de waterleiding aangesloten? Dan zorgen wij naast de reiniging van de buitenzijde van het apparaat ook voor de reiniging, desinfectering en ontkalking van het reservoir, de leidingen en de tappunten. Indien van toepassing, vervangen wij ook de UV-lamp. Bovendien vervangen wij elk half jaar de waterfilter.

Periodiek onderhoud plannen

Kabuna koffie voor bedrijven

Intens genieten van een wereldse koffiesmaak

Kalimba levert de Kabuna-koffie op uw bedrijf. De koffiebonen van Kabuna komen van de beste koffieplantages ter wereld. Ze zijn met zorg en liefde geplukt en gebrand om u de lekkerste koffie van de hoogste kwaliteit te laten ervaren. Kabuna: koffie waarin u de wereld proeft!

Bent u toe aan écht lekkere koffie, Kabuna koffie?

Lees meer over Kabuna

Gratis Proefplaatsing
Water dispenser met fles Al vanaf €1 per dag! Al vanaf €1 per dag! - Meer info
Waterkoeler waterleiding Leidingwaterkoeler Iguazu Leidingwaterkoeler Iguazu - Meer info
Ook voor heerlijke koffie Verse koffiebonen Verse koffiebonen - Meer info

Grootverbruikkoelers

Cool 1 Cool 1 - Meer info