Drinkt u graag fris en zuiver water?

  • Fris water met Limburgs karakter
  • Kwaliteit in service en onderhoud
  • Al vanaf €1 per dag
Lees meer over Kalimba

Bel mij terug

Wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

Contact
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.
water is gezond

Daarom kiest u voor Kalimba

1. Water is goed voor uw gezondheid

Water drinken geeft u energie, zuivert uw lichaam en helpt om klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en obstipatie te voorkomen. Als u voldoende water drinkt, zult u merken dat u zich beter voelt, helderder denkt en er beter uitziet. Met het kristalheldere water van Kalimba in huis, wordt het makkelijker om uw dagelijks benodigde hoeveelheid water te drinken.

zuiver water

2. Kristalhelder water uit eigen bron

Kalimba liet in 1996 een eigen bron boren. Het water daaruit wordt gezuiverd via ons unieke zuiveringsproces en daarna gevitaliseerd. Dit proces zorgt voor een zeer hoge waterkwaliteit. Gevitaliseerd water met een laag mineraalgehalte wordt beter door uw lichaam opgenomen. U kunt er zo steeds op vertrouwen dat ons water kristalzuiver, gezond en heerlijk van smaak is.

Lees meer over ons water.

water voor baby

3. Alleen de beste kwaliteitsproducten zijn goed genoeg

Al onze waterkoelers, waterflessen en koffiemachines zijn met grote zorg geselecteerd op basis van kwaliteit, design en duurzame functionaliteit. Bovendien zijn al onze producten uitvoerig getest. Dit verzekert u van kwalitatieve producten, waar u lang plezier van heeft.

Bekijk onze waterkoelers
Afspraak is afspraak bij Kalimba

4. Een betrouwbare en vlotte service

Afspraak is afspraak bij Kalimba. Onze klanten waarderen ons vanwege onze betrouwbare en snelle service. Uw waterkoeler wordt daadwerkelijk periodiek onderhouden en gereinigd zoals wij dat met u hebben afgesproken. Uw waterflessen worden volgens afspraak geleverd en opgehaald. Bovendien staan wij altijd open voor uw feedback en/of wensen. 

water is lekker

5. Aandacht voor mens en milieu

Onze hele bedrijfsvoering is zo verantwoord mogelijk ingericht. Van ons bedrijfspand tot aan de gezondheid van onze medewerkers en van het bottelingsproces tot aan het vervoer van onze producten naar u toe. Kalimba heeft op al deze gebieden vergaande maatregelen getroffen voor een optimale duurzaamheid. Denk hierbij aan zonnepanelen, energiezuinige verlichting, de recycling van onze waterflessen, een geoptimaliseerd routesysteem om zo weinig mogelijk kilometers te rijden en zuinige bedrijfswagens met een lagere CO2-emissie. Meer weten over ons MVO-beleid? U leest het hier