Drinkt u graag fris en zuiver water?

 • Fris water met Limburgs karakter
 • Kwaliteit in service en onderhoud
 • Al vanaf €1 per dag
Lees meer over Kalimba

Bel mij terug

Wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

Contact
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.

Wij zorgen graag voor u en uw leefomgeving

Kalimba hecht waarde aan een duurzame manier van zakendoen. Daarom denken wij zorgvuldig na over de manier waarop onze organisatie in het leven staat en de effecten die onze activiteiten hebben op onze klanten, medewerkers, de samenleving en het milieu. Ook onderzoeken wij voortdurend hoe wij onze bedrijfsprocessen verder kunnen optimaliseren. Daarbij vinden wij het behoud van schoon water en een blijvend gezonde, natuurlijke omgeving essentieel.

Onze producten houden rekening met de gebruiker

Standaard zijn onze waterkoelers (watercoolers) voorzien van flessen van 18,9 liter. Is dit te zwaar voor u? Dan zijn er ook flessen van 11 liter beschikbaar, of u kunt natuurlijk kiezen voor een leidingwaterkoeler.

Kalimba gebruikt duurzame verpakkingen

Het water van Kalimba wordt gewonnen uit het Limburgse landschap en na een gecertificeerd zuiveringsproces gebotteld. Omdat wij onze flessen herbruiken, betaalt u statiegeld. Dit ontvangt u terug na het retourneren van uw lege flessen. Deze halen wij bij u op als wij uw watervoorraad aanvullen. Vervolgens wassen, desinfecteren en spoelen wij elke fles grondig voordat zij opnieuw wordt afgevuld. Afhankelijk van de zorg waarmee u met uw flessen omgaat, kan een fles zo vier tot acht jaar meegaan. Daarna wordt ze volledig gerecycleerd door een daartoe geautoriseerd recyclagebedrijf. Van uw oude flessen worden vervolgens keukengerei, automaterialen en dergelijke gemaakt.

Kalimba waterkoelers gaan lang mee

BluSodaVan een regelmatig onderhouden waterkoeler kunt u lang plezier hebben. Bent u uitgekeken op het design? Dan ruilen wij uw waterkoeler graag om. Uw oude watercooler krijgt vervolgens – na een grondige inspectie en reiniging – in veel gevallen een tweede leven bij een andere gebruiker. Onbruikbare waterkoelers worden geheel gerecycleerd door een door de overheid aangestelde instantie. Kalimba houdt hiervan een nauwkeurige administratie bij.

Ook onze bedrijfsvoering is zo verantwoord mogelijk ingericht

In ons streven om onze bedrijfsprocessen steeds verder te verbeteren, heeft Kalimba een aantal vergaande maatregelen getroffen. Verdere optimalisatie heeft onze voortdurende aandacht.

 • In 2012 waren wij laureaat van het Charter Milieu en Duurzaam Ondernemen Limburg. De evaluatiecommissie was vol lof over onze zonnepanelen, het installeren van duurzame verlichting, het beperken van het papierverbruik, het isoleren van leidingen en het investeren in duurzame producten.
 • Ons eigen afvalwater wordt gerecycleerd voor hergebruik, zodat wij het oppervlaktewater niet belasten.
 • Ons leveringsschema is zo ingericht dat wij met een minimaal aantal wagens toekomen.
 • Door ons speciaal ingerichte routesysteem, kunnen wij onze klanten beleveren terwijl wij daarvoor een zo beperkt mogelijk aantal kilometers hoeven af te leggen. Onnodige ritten worden daardoor zoveel mogelijk voorkomen.
 • Een uitgekiend klantbevoorradingssysteem zorgt ervoor dat wij de beschikbare laadruimte tijdens alle ritten optimaal benutten met volle en lege flessen.
 • Al onze wagens zijn begrenst tot 85 km per uur, voor een beter milieu en veel lagere CO2-emissie.
 • Kalimba volgt de ontwikkelingen binnen en buiten ons vakgebied op de voet, om deze na een grondige testperiode en bewezen goede resultaten onmiddellijk in onze bedrijfsvoering te implementeren.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om zoveel mogelijk met de fiets naar het werk te komen en de auto thuis te laten.

Kabuna koffie voor bedrijven

Intens genieten van een wereldse koffiesmaak

Kalimba levert de Kabuna-koffie op uw bedrijf. De koffiebonen van Kabuna komen van de beste koffieplantages ter wereld. Ze zijn met zorg en liefde geplukt en gebrand om u de lekkerste koffie van de hoogste kwaliteit te laten ervaren. Kabuna: koffie waarin u de wereld proeft!

Bent u toe aan écht lekkere koffie, Kabuna koffie?

Lees meer over Kabuna

Gratis Proefplaatsing
Water dispenser met fles Al vanaf €1 per dag! Al vanaf €1 per dag! - Meer info
Waterkoeler waterleiding Leidingwaterkoeler Iguazu Leidingwaterkoeler Iguazu - Meer info
Ook voor heerlijke koffie Verse koffiebonen Verse koffiebonen - Meer info

Grootverbruikkoelers

Cool 1 Cool 1 - Meer info