Drinkt u graag fris en zuiver water?

  • Fris water met Limburgs karakter
  • Kwaliteit in service en onderhoud
  • Al vanaf €1 per dag
Lees meer over Kalimba

Bel mij terug

Wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

Contact
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.

Water met Limburgs Karakter

Het water van Kalimba is smaakvol, kristalzuiver en komt direct uit het hart van Limburg. Al sinds 1996 zorgen wij er met veel liefde voor dat u niets tekort komt op het gebied van kwaliteitswater, waterkoelers met flessen, waterleidingkoelers, koffiemachines, warme dranken en bijbehorende accessoires. Op het werk (in uw winkel, op kantoor, in de fabriek) én bij u thuis!

Onze klanten waarderen ons vanwege:

  • Onze betrouwbare service, snelle opvolging en klantvriendelijkheid
  • De smaak van ons water en onze koffie
  • Ons mooi en kwalitatief productassortiment
  • Onze aantrekkelijke prijzen

Uw persoonlijke tevredenheid is onze missie

Kalimba waarborgt uw tevredenheid, gezondheid en algemeen welbevinden. Dat doen wij door een persoonlijke aanpak, directe betrokkenheid en het allerhoogste niveau aan kwaliteit en service aan de beste prijs. Die aanpak is ook precies waar Kalimba in uitblinkt: altijd punctueel in koeleronderhoud en waterleveringen, afspraak is tenslotte afspraak. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons belangrijk en wij wensen onze doelen enkel te bereiken met het grootste respect voor onze medemens en het milieu.

Water en waterkoelers van de hoogste kwaliteit

Het water van Kalimba is van gecontroleerde, hoge kwaliteit en heerlijk van smaak. Gewonnen uit het Limburgse landschap met aandacht voor mens, natuur en milieu, zorgvuldig gebotteld en eerlijk gepresenteerd. Met een Kalimba waterkoeler wordt uw water heerlijk gekoeld, snel verhit of voorzien van bruis. Al onze waterkoelers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, design en gebruiksgemak. Om de kwaliteit van uw water en waterkoeler te waarborgen, reinigt Kalimba uw waterkoeler periodiek. Zo drinkt u altijd het beste water, voor een gezond lichaam en een fitte geest.

Kabuna koffie voor bedrijven

Intens genieten van een wereldse koffiesmaak

Kalimba levert de Kabuna-koffie op uw bedrijf. De koffiebonen van Kabuna komen van de beste koffieplantages ter wereld. Ze zijn met zorg en liefde geplukt en gebrand om u de lekkerste koffie van de hoogste kwaliteit te laten ervaren. Kabuna: koffie waarin u de wereld proeft!

Bent u toe aan écht lekkere koffie, Kabuna koffie?

Lees meer over Kabuna

Gratis Proefplaatsing
Water dispenser met fles Al vanaf €1 per dag! Al vanaf €1 per dag! - Meer info
Waterkoeler waterleiding Leidingwaterkoeler Iguazu Leidingwaterkoeler Iguazu - Meer info
Ook voor heerlijke koffie Verse koffiebonen Verse koffiebonen - Meer info

Grootverbruikkoelers

Cool 1 Cool 1 - Meer info